Naturlig Energiterapi tilfører den energi som vand indeholder i sin naturlige form til kroppens celler. Og genopretter den ubalance, som er opstået ved, at vi som mennesker har bevæget os længere og længere væk fra naturen, både i vores fysiske omgivelser og i form af det vi spiser og drikker.


Et NEO Center er et rum, hvor struktureret mineralsk vand, omrøres i en keramisk beholder (Se billede) . Dette skaber et stærkt energifelt, som påvirker kroppens celler positivt. Cellerne afstresses og genfinder deres naturlige leje.


NEO brugere oplever typisk disse virkninger fra behandlingerne

Vores brugere oplever typisk et generelt bedre helbred, mere energi i hverdagen eller, hvis de træner, øget performance og restitution. En session Naturlig Energiterapi tager 50 minutter og der kan være op til 20 personer i rummet samtidig.

Find dit nærmeste NEO Center

NEO Centre som tilbyder Naturlig energi terapi. En del af centrene tilbyder også andre former for behandlinger, så du er altid velkommen til at kontakte den og høre mere om hvad de kan tilbyde.

> Knap til NEO Centre

Naturlige energi produkter

Stålet og glasset i alle produkter er blevet påvirket af et naturligt energifelt skabt af struktureret vand. Processen resulterer i produkter, der kan omstrukturere molekylerne i den væske, der kommes i den, så du drikker struktureret, energifyldt væske.

Sanaqua 500
775,00 kr

> Gå til shoppen

PowerPlate
1.400,00 kr

> Gå til shoppen

WaterFlow (1")
18.700,00 kr

> Gå til shoppen